Последиците од грчки банкрот | Старт | DW | 15.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Последиците од грчки банкрот

Преговорите околу грчката должничка криза со месеци се неуспешни, програмата за финансиска помош од ЕУ и ММФ наскоро завршува. Што ќе се случи ако кредиторите не постигнат договор со Грција? Што би значел грексит?

Гледај видео 01:45
Now live
01:45 минути