Португалците-европски прваци во користење најлонски кеси | Старт | DW | 05.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Португалците-европски прваци во користење најлонски кеси

Португалија до пред 40 години уште беше аграрна земја, се‘ беше природно, био од чиста нужност. Денес членката на ЕУ е европски првак во користење пластични кеси, над 500 по глава на жител годишно.

Гледај видео 04:49
Now live
04:49 минути