Поп-пародија како одговор на санкциите од Западот | Старт | DW | 27.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Поп-пародија како одговор на санкциите од Западот

Во своите пародии на познати светски музички хитови двајца руски актери-аматери пронајдоа и сопствен одговор за проблемот околу актуeлните санкциите на Западот против Русија - интернет хит како на Исток, така и на Запад.

Гледај видео 03:42
Now live
03:42 минути