Поплави во јужна Србија - многумина се без вода и струја | Сите содржини | DW | 13.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Поплави во јужна Србија - многумина се без вода и струја

Поради обилните врнежи, многу места во јужна Србија се поплавени. Прогласена е вонредна состојба речиси во сите општини. Во одделни места нема вода и електрична енергија.

Прочитај го и ова