Помош за безнадежните во Кале | Теми | DW | 05.01.2022
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Помош за безнадежните во Кале

Мигрантите му пркосат на мразот и студот за да го преминат каналот Ламанш и од Кале во Франција, да стигнат до Велика Британија, што резултира со трагедии и смртни случаи. Еден човек се обидува да ги спречи.

Гледај видео 02:06

Прочитај го и ова