Полски општини се прогласуваат за ЛГБТ-слободни зони | Старт | DW | 07.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Полски општини се прогласуваат за ЛГБТ-слободни зони

Околу 80 полски општини се прогласија за слободни од „ЛГБТ-идеологија“. Активисти протестираат со тоа што ставаат лажни „анти-ЛГБТ“ знаци.

Гледај видео 01:20