Полска: До партнер преку молитва | Старт | DW | 08.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Полска: До партнер преку молитва

Во повеќе цркви во Варшава се одржуваат миси за самци како христијански пандан на интернет сервисите за запознавање. Идејата за спојување на луѓето преку заедничка молитва наидува на одличен одек.

Гледај видео 04:22
Now live
04:22 минути