Полека читани вести | Учење германски | DW | 15.12.2001
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Полека читани вести

Овде секој ден ќе ги најдете вестите од 10 часот на германската радио програма, изговорени полека и разбирливо. Оваа ексклузивна онлајн-понуда на Дојче Веле

ја има и како текст, а како аудио-понуда е во MP3 формат.

Странициве што следуваат се само на германски јаѕик

DW.COM