Поларно капење на Божик | Панорама | DW | 26.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Поларно капење на Божик

Секој има своја традиција за Божик. Членовите на Клубот на морски лавови секој Божик одат на поларно капење. Годинава тоа го сторија на температура од само три степени Целзиусови.

Гледај видео 00:51

Поларно капење на Божик

 

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама