Подземните луѓе од Букурешт | Старт | DW | 31.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Подземните луѓе од Букурешт

Проценките велат дека околу 5 илјади луѓе живеат во подземните тунели на главниот град на Романија, Букурешт. Државата е немоќна да ги спречи во тоа, иако властите тврдат дека има доволно места во домовите за бездомници

Гледај видео 04:37
Now live
04:37 минути