Повеќе странски туристи во Македонија | Теми | DW | 01.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Повеќе странски туристи во Македонија

Податоците говорат дека бројот на туристи од странство во Македонија во првата половина од годината се зголемил за 60 илјади во споредба со првите шест месеци од 2017. Кои се најбројни, кои пак оствариле најмногу ноќевања?

Гледај видео 01:00

Прочитај го и ова