Повеќе спорт, помалку стрес | Сите содржини | DW | 03.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Повеќе спорт, помалку стрес

Секоја година во јануари фитнес студијата во Германија бележат зголемување на членовите. Причина - со почетокот на годината многумина си поставуваат цел да живеат поздраво или да ослабат. Но, како да се опстои на тоа?

Гледај видео 02:55
Now live
02:55 минути