Плејмобил слави 40. роденден | Сите содржини | DW | 12.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Плејмобил слави 40. роденден

Фигурите на Плејмобил во изминатите четири децении станаа составен дел од секоја детска соба. На почетокот беа мали, слабички фигури, а денес прераснаа во цели замислени светови.

Гледај видео 02:15
Now live
02:15 минути