Пластичен отпад- проблем за животната средина и за луѓето | Сите содржини | DW | 07.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Пластичен отпад- проблем за животната средина и за луѓето

Кеси, шишиња, сламки - пластиката е насекаде околу нас, особено во морињата. Пластичниот отпад е опасен не само за животните туку и за луѓето, но што конкретно се презема против него?

Гледај видео 02:18

Прочитај го и ова