Пикасо од нашето маало | Старт | DW | 01.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Пикасо од нашето маало

Микаил Акар е веројатно најмладата уметничка ѕвезда во светот. Кога имал 4 години родителите му дале платно за цртање и го откриле неговиот исклучителен талент.

Гледај видео 01:20