Песна за германскиот фудбалски тим на СП во Бразил | Старт | DW | 09.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Песна за германскиот фудбалски тим на СП во Бразил

Поддршка на националните тимови на Светското првенство во Бразил се дава на различни начини, а песната е еден од нив. Повеќе германски професионални музичари, но и аматери, направија песни за германскиот фудбалски тим.

Гледај видео 02:23