Паѓаат ѕвезди | Сите содржини | DW | 13.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Паѓаат ѕвезди

Сѐ на овој свет е минливо, па така и ѕвездите имаат ограничен живот. Она што се случува кога ѕвездите умираат, е небесен спектакл со неописива убавина.

Повеќе во Медија центарот