Патот кон интелигентен автомобил | Сите содржини | DW | 15.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Патот кон интелигентен автомобил

Денешните трендови во автомобилската технологија водат кон поврзување на возилата со интернет и со вашиот смартфон. Многу автомобили веќе се во целосна симбиоза со мобилните телефони и интернетот. Но, експертите предупредуваат и на опасностите

Гледај видео 01:48
Now live
01:48 минути

Прочитај го и ова