Патики од камен | Старт | DW | 14.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Патики од камен

Производителот на патики „nat-2“ се специјализираше на невообичаени материјали. Заедно со фирмата „Roxxlyn“ се направени дури и патики од камен!

Гледај видео 01:34