Патики како инвестиција | Сите содржини | DW | 03.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Патики како инвестиција

Што да се прави со парите? Некој ги чува под перница, друг ги носи во банка, трет купува акции. И, тука се уште и колекционерите. Не, не на поштенски марки, туку на патики. Тоа е апсолутно „ин“!