Партизација и етнизација | Македонија | DW | 24.10.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Партизација и етнизација

Студентите во Македонија, чиј број е над 50.000, имаат „тап глас“. Тие се или партиски разединети, или се апатични. Врз студентската инертност влијаат повеќе фактори.

default

Реклама