Париз: Животот продолжува со меѓусебно помагање | Сите содржини | DW | 19.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Париз: Животот продолжува со меѓусебно помагање

Како Французите се справуваат со стравот? Како се враќаат кон секојдневието, кога од час во час доаѓаат вести за нови полициски акции и нови можни закани? Многумина велат: ништо не е како пред нападите. Што да се прави?

Гледај видео 02:00
Now live
02:00 минути

Прочитај го и ова