Панда(манија) во ЗОО во Берлин | Старт | DW | 08.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Панда(манија) во ЗОО во Берлин

Раѓањето на едно панда-бебе во Германија е изненадување, а раѓањето на две предизвикува тотална Панда(манија)! Во Зоолошката градина во Берлин своето премиерно претставување на јавноста го имаа двете панда-близначиња на големата панда-ѕвезда Менг Менг.

Гледај видео 01:16