Паметна раскрсница | Старт | DW | 27.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Паметна раскрсница

Таа е опремена со најмодерна техника - ласери и камери со висока резолуција. Целта е да се обезбеди поголема безбедност за сите учесници во сообраќајот. Дали раскрсницата во Ашафенбург е прототип за иднината?

Гледај видео 02:18
Now live
02:18 минути