Пазар- германскиот јазик во економијата | Учење германски | DW | 10.04.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Учење германски

Пазар- германскиот јазик во економијата

Имате веќе добри познавања на германскиот јазик? Се интересирате за теми од економијата и за германското стопанство? Стилот и јазикот во германските фирми- нив ќе ги запознаете преку 26 сцени кои можете да ги слушнете и преку манускриптот и учебникот.