Падобранец од хоби | Старт | DW | 17.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Падобранец од хоби

Што им е заедничко на златар и екстремен спортист? И двете работи нудат безгранични креативни слободи, смета Филип Екснер, млад Германец, кој ужива во скоковите и во небесното пространство.

Гледај видео 02:38
Now live
02:38 минути