#dw_BalkanBooster: Не биди ѓубре! | Теми | DW | 15.07.2021

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

#dw_BalkanBooster: Не биди ѓубре!

Што правите за заштита на животната средина? Прашање на кое активистите од „Не биди ѓубре“ одговараат: Редовно го чистиме она што го фрлаат несовесните граѓани. #dw_BalkanBooster ги следеше во текот на една нивна полноќна акција на улиците во Скопје.