Отворена ИФА | Вести | DW | 31.08.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Отворена ИФА

*

Во Берлин, од денеска за постители е отворен 47-от саем за средства за телекомуникација, ИФА. До петти септември, 1 200 излагачи од 32 земји ќе ги прикажуваат новитетите во оваа сфера. Во фокусот се телевизијата преку интернет и мобилните апарати за навигација. Се смета дека само на саемот ќе бидат склучени зделки во висина од 2,5 милијарди евра, што би бил нов рекорд.