Основна плата: 1000 евра месечно плус | Старт | DW | 17.02.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Основна плата: 1000 евра месечно плус

Илјада евра месечно плус - едноставно така, дополнително на она што човек го има или не. Еден социјален проект во Берлин ја реализира оваа идеја и редовно доделува 12.000 евра годишна плата, без противуслуга.

Гледај видео 01:40
Now live
01:40 минути