Ослободен германскиот заложник во Авганистан? | Вести | DW | 04.08.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Ослободен германскиот заложник во Авганистан?

*

Германското министерство за надворешни работи не ги потврди извештаите за ослободувањето на грабнатиот германски инженер во Авганистан.Интернет редакцијата на весникот Ди Велт повикувајќи се на добро информирани извори тврдеше дека 62 годишниот по плаќањето откупнина сенаоѓа на пат за Германија.