Оригами роботи | Теми | DW | 11.01.2022
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Оригами роботи

Оригами, јапонската уметност на виткање хартија не само што е визуелно пријатна, туку ги инспирира и научниците за роботика. Дали вековната оригами уметност може да спаси животи? Погледнете! @dw.business

Гледај видео 01:22