„Органски“ генератор: Две муви со еден удар | Теми | DW | 11.06.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

„Органски“ генератор: Две муви со еден удар

Еден млад пронаоѓач од Ангола се справува со проблемите со електрична енергија и со отпад во неговата заедница со една едноставна машина: „органски“ генератор напојуван со остатоци од храна.

Гледај видео 01:31