Општинските луксузни возила и долгови | Старт | DW | 01.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Општинските луксузни возила и долгови

Кога државата плаќа, најчесто не се штеди. Дел од општините најавија набавка на нови службени возила, кои чинат илјадници евра.

Гледај видео 01:07