„Окото на Чавков“ не ја поколеба Шарената Револуција | Сите содржини | DW | 24.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Окото на Чавков“ не ја поколеба Шарената Револуција

Заканите кон учесниците на протестите и казните кои експресно им се изрекуваат на оние кои ги фарбаат објектите од проектот „Скопје 2014“, досега не успеаја да ги поколебаат учесниците во Шарената Револуција.

Заканите кон учесниците на протестите и казните кои експресно им се изрекуваат на оние кои ги фарбаат објектите од проектот „Скопје 2014“, досега не успеаја да ги поколебаат учесниците во Шарената Револуција.

Прочитај го и ова