Од видео касетата до „облакот“ | Сите содржини | DW | 10.08.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Од видео касетата до „облакот“

Глобалната трансформација од аналогни кон дигитални уреди способни за зачувување на податоци и аудиовизуални содржини не беше брз процес. Сепак, во последните неколку децении бевме сведоци на различни иновации .

Прочитај го и ова