Одмор во средновековен амбиент | Старт | DW | 25.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Одмор во средновековен амбиент

Принципот е: Во Италија во селата во близина на замоци се реновираат старите куќи и се преуредуваат во сместувалишта и ресторани. Гостинот учествува во селскиот секојдневен живот.

Гледај видео 04:35
Now live
04:35 минути