Одливот на лекари драматичен | Панорама | DW | 14.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Одливот на лекари драматичен

Во последниве години Македонија ја напуштиле над 600 лекари, главно во Германија, но и други ЕУ земји.

Гледај видео 02:23

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова