ОДИХР со 270 набљудавачи на референдумот | Теми | DW | 29.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

ОДИХР со 270 набљудавачи на референдумот

Канцеларијата за демократски институции и човекови права ОДИХР на ОБСЕ со 270 набљудувачи ќе го следи референдумот во Македонија. Прелиминарен извештај ќе објави ден по плебисцитарното изјаснување, а целосен извештај ќе биде објавен шест до осум недели подоцна.

Гледај видео 01:28

Прочитај го и ова