Огромна песочна бура на Блискиот исток | Сите содржини | DW | 09.09.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Огромна песочна бура на Блискиот исток

Ирак, Сирија, Либан, Израел, Кипар, Турција. Повеќе земји од Блискиот исток се зафатени од невидена песочна бура. Најмалку 8 лица досега ги загубија животите. Луѓето се жалат дека песокот буквално ги задушува.

Гледај видео 01:29
Now live
01:29 минути