Огорчена битка за привлекување купувачи | Економија | DW | 09.01.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Економија

Огорчена битка за привлекување купувачи

Во неделата во Детроит започна најголемото авто - шоу во САД со големи очекувања на германската автомбилска индустрија. Германскиот производители посакуваат натаму да напредуваат на американскиот пазар кој бележи назадување, да стекнат добивки и да ја заврстат позицијата на наголемиот пазар за автомобили, изјави во Детроит претседателот на сојузот на автомобилската индустрија на Германија, Бернд Гочал

Моделот на „Форд„ што треба да користи комбинација на горива

Моделот на „Форд„ што треба да користи комбинација на горива

к. Во исто време, големите американски прозиводители Џенерал Моторс, Форд и Крајслер и натаму се опираат на силната конкуренција од Азија и Европа.