Огнометите го загадуваат воздухот | Старт | DW | 30.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Огнометите го загадуваат воздухот

Ракети и петарди на секој чекор - во Германија годинава продажбата на производи за огномети почна на 28 декември. За своето големо задоволство Германците трошат милиони евра. Но знаат ли колку тони ситна прашина во воздухот се испушта со огнометите?

Гледај видео 01:09
Now live
01:09 минути