Огнен пекол во Калифорнија | Старт | DW | 08.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Огнен пекол во Калифорнија

Повеќе од 4000 пожарникари и натаму продолжуваат да се борат со огнената стихија, која им се заканува на стотици илјади луѓе и нивните имоти.

Гледај видео 00:49