Нуркање во еден здив во служба на науката | Старт | DW | 16.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нуркање во еден здив во служба на науката

Нуркањето може да биде опасно за одредени сунѓери и микроорганизми, бидејќи ним им пречат меурчињата со воздух кои ги испуштаат нуркачите. Животните често бегаат од нив. Но, науката користи поинакви нуркачи за свои цели.

Гледај видео 03:45
Now live
03:45 минути