Нуркање во еден здив во морските пространства | Старт | DW | 12.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нуркање во еден здив во морските пространства

Колку долго можете да го задржите здивот? 30 секунди, една минута, можеби две? Најдобрите нуркачи во светот издржуваат најмалку седум минути. Еден од нив е Французинот Гијом Нери.

Гледај видео 04:41
Now live
04:41 минути