Ноќевање во замокот Шенбрун | Старт | DW | 08.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ноќевање во замокот Шенбрун

Како е да се влезе во царските одаи на само една ноќ? Едноставно можно, ако се платат 699 евра. Таква можност се нуди во виенскиот замок Шенбрун, во кој некогаш живеела Сиси, но и Наполеон, а таму музицирал Моцарт.

Гледај видео 03:09
Now live
03:09 минути