Норвешки тренд: бавно темпо | Старт | DW | 22.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Норвешки тренд: бавно темпо

Се‘ повеќе луѓе сакаат да живеат побавно. Како реакција на брзата храна има бавна храна која се јаде и ужива со пријатели, има т.н. бавна мода која се произведува етички наместо евтино, па дури постои и бавна телевизија.

Гледај видео 05:18
Now live
05:18 минути