Нокиа го презема Алкател-Лусент | Старт | DW | 15.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нокиа го презема Алкател-Лусент

Денеска двете компании потврдија дека е постигнат договор со кој финската компанија за 15,6 милијарди евра ќе купи управувачки пакет акции во Алкател-Лусент

Гледај видео 01:18
Now live
01:18 минути