Ноева арка среде Германија | Старт | DW | 28.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ноева арка среде Германија

Секои две недели во светот изумира некој вид домашно животно. На фармата Швандеведе во северна Германија се обидуваат да спасат барем некои видови „неисплатливи“ домашни животни.

Гледај видео 02:46
Now live
02:46 минути