Ново музичко доживување со стерео сестрите! | Старт | DW | 14.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ново музичко доживување со стерео сестрите!

Сестрите Анушка и Анина Дуане пеат во дует и тоа не само на големи бини, туку и на мини- концерти: тие им пеат на луѓето на уво и им шепотат приказни. Уметничка форма која наиде на позитивен одзив кај слушателите!

Гледај видео 02:29
Now live
02:29 минути