Нови терапии против ХИВ-инфекција | Старт | DW | 23.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Нови терапии против ХИВ-инфекција

Науката направи големи напредоци во истражувањето на сидата. Постојат лекови кои можат да го спречат ширењето или да го забават. Сепак, засега инфекција со ХИВ е неизлечива. Но, можеби тоа наскоро ќе се промени.

Гледај видео 02:41
Now live
02:41 минути